Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabrana nova uprava varaždinske tvrtke

Nenad Klepač novi je predsjednik uprave Vindije

Davorin Visnjic/PIXSELL
16.02.2021.
u 17:07

Novi predsjednik uprave N. Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

Nenad Klepač novi je predsjednik uprave varaždinske Vindije. Nadzorni odbor imenovao je novu upravu koju čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić, Saša Vojnović i Alan Mravlinčić, a za predsjednika je izabran dosadašnji član uprave i direktor komercijalnog sektora Nenad Klepač.

- Riječ je o iskusnom menadžeru koji je čitavu karijeru, više od 30 godina proveo u Vindiji. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3700 zaposlenih - kažu u Vindiji.

Novo vodstvo izabrano je nakon što je iznenada 8. veljače preminuo predsjednik uprave Dragutin Drk. Novi predsjednik uprave N. Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

- Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije - rekao je. 

Grupa Vindija jedna je od najvećih domaćih i regionalnih prehrambenih industrija koja objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica, od kojih se sedam nalazi u Hrvatskoj (Vindija, Koka, Vindon, varaždinska pekarnica Latica, riječka industrija ViR, županjska mljekara Novi Domil i Vindija trgovina). Grupa danas broji 3663 zaposlenih te surađuje s 1373 kooperanata od kojih otkupljuje brojlere, kravlje, kozje i ovčje mlijeko, te druge sirovine.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:42 16.02.2021.

Još jedna velika "pobjeda" dogovorne ekonomije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije