Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Poduzetnici, registrirajte se i učite s računala! Donosimo vam besplatne online-edukacije

Online edukacija za poduzetnike
Foto: Thinkstock
19.03.2014.
u 16:39

Poslovni dnevnik je u suradnji sa svojim partnerima u projektu Poslovni uzlet osim edukativnih materijala čitateljima koji se registriraju na specijal osigurao i vrijedne nagrade. Regsitrirajte se, educirajte i budite bolji od drugih.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo u želji da promovira  male i srednje poduzetnike te im omogući alate za još bolji uspjeh, krenuli smo s riječi na djela – uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika dobivate pristup vrijednom edukativnom materijalu. U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno apsolvirala.

Registracijom na specijalu dobivate pregršt besplatnih  edukativnih materijala kroz koje u par minuta možete doznati gdje ste pogriješili kada ste pokrenuli biznis, kako oglašavati svoj proizvod na internetu, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce,  sve što vas je zanimalo o edukacijama i računovodstvu, kako se pripremiti za intervju za posao, kako pregovarati, kakve izvještaje želi vidjeti svaki šef, kako upravljati zalihama...

Registrirati se možete ovdje, a nakon što kroz formular dokažete da ste mali ili srednji poduzetnik, ostvarujete pristup materijalima koje možete besplatno downloadati.

Poslovni dnevnik je u suradnji sa svojim partnerima u projektu Poslovni uzlet osim edukativnih materijala čitateljima koji se registriraju na specijal osigurao i vrijedne nagrade. Regsitrirajte se, educirajte i budite bolji od drugih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije