Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najjednostavniji i najpovoljniji način za dobivanje informacija o domaćim proizvođačima hrane i pića

Portal burzahrane.hr
Foto: Promo
1/2
08.02.2018.
u 11:30

Burzahrane.hr jedini je hrvatski portal koji omogućuje susret ponude i potražnje bez posredništva

Portal burzahrane.hr jedini je specijalizirani hrvatski internetski portal koji izravno i na dnevnoj bazi omogućuje ponudu i potražnju proizvoda domaćih proizvođača hrane i pića.

Ono što ovaj portal čini jedinstvenim na tržištu jest to što proizvođačima i potrošačima pruža alat za izravan poslovni odnos, odnosno susret ponude i potražnje proizvoda bez posredništva. To predstavlja veliku prednost u poslovanju proizvođača jer na ovakav način dopiru ne samo do tržišta u svojoj regiji nego i do svih potencijalnih kupaca na tržištu Republike Hrvatske i Europske unije.

Foto: Promo

Tehnologija omogućuje malim i velikim igračima, pa tako i kupcima, jednostavan alat za poslovnu suradnju. Na ovaj se način na najjednostavniji i najpovoljniji način dolazi do informacija o ponudi i potražnji.

„Samim time omogućuje se konkurentnost bez obzira na logistiku i tradicionalne trgovačke kanale.“ – kaže nam osnivač ovog portala Slaven Kulić. Portal je počeo s radom sredinom 2013. godine, a danas broji više od devet tisuća korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije