Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO OPORAVKA, GOSPODARSKI PAD

Prijeti li Hrvatskoj - recesija? Hrane će biti, ali bit će skupa

15.03.2022.
u 19:34

S ratom u Ukrajini mijenja se i ekonomska situacija. Gospodarskog oporavka kakav se očekivao u Europi nakon korone neće biti, već umjesto toga stiže rizik od stagflacije, odnosno kombinacije slabog rasta i visoke inflacije

Komentara 4

ZZ
Zvir Zvirek
19:45 15.03.2022.

Gdo uvozi hrano, bo moral platiti svetsku cenu. Gdo si sam na vrteku dela...

TA
tabula
20:42 15.03.2022.

Koliko se ja razumijem u medicinu, cijene prehrani će rasti isključivo zbog divljanja cijena energentima, kao i uvođenja sankcija Rusiji. Zašto se mi brinemo kad imamo lng terminal? A obzirom da imamo terminal možemo da nabavimo i "plin slobode". E ako će nas oderati i ovi sa slobodarskim plinom, onda se pitam zašto imamo vladu? Da služi NATO-u ili narodu? A obzirom da su rezerve nafte i plina u svijetu ogromne, neka se vlada pobrine da pronađe povoljnije proizvođače (to im je i posao) i skine teret sa leđa naroda. Nrtko će reći da sam naivan, ne nisam. Naivni su svi koji slušaju idiotske isprike vlasti i klepnu ušima i ništa. Ove nestašice i problemi u državi su isključiva nesposobnost i kratkovidnost vlade, jer problemi nisu naglo nastali. Imali su i te kako vremena da promisle i analiziraju situaciju i poduzmu odgovarajuće korake. Zašto su inače postavljeni na vlast? Da osiguraju svom narodu pristojan život ili da izigravaju nekakve globalne bijedne, jadne i štetne igrače?

ČI
Čilipi
20:34 15.03.2022.

Hrvatska ima dovoljno obradive površine da svaki građanin može se prehraniti hrane če poskupit zbog politike ane zbog toga što je nema ili što je poskupila energija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?