Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlin International Beer Competition

Istarskoj pivovari tri nagrade

Istarska pivovara
Zoran Vitas/blog Volim pivu
27.03.2020.
u 19:52

Istarska pivovara iz Buzeta osvojila na jednom od naj značajnih međunarodnih natjecanja u Berlinu tri vrijedne nagrade

Doista vrijedna vijest stigla je iz Istre, a ne tiče se vina niti maslinova ulja!

Na jednom od najjačih svjetskih ocjenjivanja piva Berlin International Beer Competition 2020. održanom početkom ožujka ove godine, Istarska pivovara iz Buzeta osvojila je čak tri prestižne nagrade: Zlatnu medalju za Istarsko Gold te srebrnu medalju za Istarsko Muškat. Osim dobivenih medalja, Istarska pivovara Buzet proglašena je i najboljom pivovarom iz Hrvatske.

Na četvrtom ovogodišnjem međunarodnom izdanju u Berlinu bilo je više od 300 uzoraka piva iz 12 zemalja cijeloga svijeta, a specifičnost natjecanja je što komisiju sudaca osim pivskih stručnjaka čine i vodeći distributeri, uvoznici, F&B manageri i ostali ključni kupci, što dodatno uvećava vrijednost dobivenih nagrada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije