Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Flex MBA na ZŠEM-u skrojen po mjeri poslovnog čovjeka

ZŠEM
Foto: ZŠEM
1/30
PR
Autor
PR članak
11.12.2013.
u 09:29

Zagrebačka škola ekonomije i managementa osmislila je fleksibilan program MBA studija za poslovne ljude koji znaju kako balansirati poslovne i obiteljske obveze, ali su svjesni važnosti cjeloživotnog obrazovanja te se istog ne žele odreći

Poslovni svijet je vrlo dinamičan, očekuje savršenost na svim područjima rada te često od suvremenog čovjeka zahtjeva poznavanje brojnih vještina. Kontinuirano ulaganje u obrazovanje je neophodno, više se ne radi o fakultativnoj aktivnosti koja je poželjna, već je riječ o neizostavnoj karici u životu poslovnog čovjeka.

Nije jednostavno uskladiti sve obveze na poslu i kod kuće, a istovremeno raditi i na osobnoj edukaciji. Upravo iz toga razloga Zagrebačka škola ekonomije i managementa je razvila „tailormade“ program za zaposlene ambiciozne ljude koji žele znati više – Flex MBA program koji se odvija u vrijeme vikenda.

Riječ je o programu koji je dizajniran za profesionalce koji žele razvijati znanja i vještine općeg MBA smjera te pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obveza.

Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, FLEX MBA je interdisciplinarni smjer koji se sastoji od ključnih kolegija poslovnog upravljanja sa svih smjerova Diplomskog studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva, kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

ZŠEM-ovi predavači stručnjaci su iz Hrvatske i svijeta, plodnog znanstveno istraživačkog rada i s vrijednim poslovnim iskustvom. Smjer je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika se razvijaju kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja.

Smjer se sastoji od dva dijela – serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli su osmišljeni po principu klasičnog MBA programa te su FLEX MBA kolegiji i predavači identični kao na ostalim smjerovima MBA-a. Posebna pogodnost ovog smjera je mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Jedinstvena dinamika studija se izvodi kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje Black Board. Ovaj jedinstveni hibridni pristup u nastavi ostavlja polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Brojne posebne pogodnosti koje pruža Flex MBA program sinteza su najboljih praksi, znanja, najaktualnije literature, vrhunskih profesora i predavača te što je najvažnije fleksibilnog pristupa prema polaznicima.

http://mba.zsem.hr/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?