Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Dinko Lucić dobitnik nagrade CEO Today Europe Awards za 2019.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
24.05.2019.
u 19:16

Svake godine časopis CEO Today prepoznaje i odaje počast najuglednijim tvrtkama i njihovim izvršnim rukovoditeljima C razine (C-level executives označava rukovoditelje najviše razine u tvrtki) u današnjem poslovnom svijetu

Dinko Lucić, predsjednik uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), članice Intesa Sanpaolo Grupe, dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Magazine Europe Awards za 2019. u Hrvatskoj za izuzetan doprinos u predstavljanju Privredne banke Zagreb, priopćio je PBZ.

Svake godine časopis CEO Today prepoznaje i odaje počast najuglednijim tvrtkama i njihovim izvršnim rukovoditeljima C razine (C-level executives označava rukovoditelje najviše razine u tvrtki) u današnjem poslovnom svijetu. Nagrada CEO Today Europe Awards obilježava uspjeh, inovaciju i stratešku viziju glavnih izvrših direktora (CEO) u brojnim sektorima i industrijama diljem Europe. Ta nagrada identificira najuspješnije, inovativne i na budućnost usmjerene lidere kompanija.

U povodu objave CEO Today Magazine Europe Awards 2019. pojedinačnim dobitnicima i predstavnicima tvrtki, Dinko Lucić, predsjednik uprave PBZ-a, izjavio je: „Iznimno sam ponosan na ovu zaista posebnu nagradu koja je povijesni i trajni zapis priznanja i uspjeha cijelog našeg tima PBZ Grupe. Jedno od mojih osnovnih uvjerenja, koje se potvrdilo tijekom moje dugogodišnje menadžerske prakse, jest da pravu razliku čine ljudi. Ponosan sam na naš tim i ovom prilikom želim zahvaliti na doprinosu svim našim zaposlenicima te također i našim klijentima”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije