Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNO POVEZIVANJE

Letovi iz Osijeka za Munchen od 15. studenog

Let Croatia Airlinesa od danas direktno povezuje Dubrovnik i brojne međunarodne destinacije
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
23.09.2021.
u 15:09

Kos je istaknuo i kako je ZLO u pregovorima s drugim aviokompanijama oko uspostave novih međunarodnih linija, prije svega prema Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj i Londonu.

Osijek će uskoro zračnom linijom biti povezan s Munchenom. Letovi počinju 15. studenog iz Zračne luke Osijek. Rezultat je to pregovora novog direktora ZLO-a Ivana Kosa i predsjednika Uprave Croatia Airlinesa Jasmina Bajića. Inače, prvi je to međunarodni let Croatia Airlinesa iz Osijeka, a prodaja je karata već počela.

Cijena leta je od 129 eura.

- Nakon godinu dana ponovno smo krenuli s međunarodnim letovima i vjerujem da je ovo tek prvi korak na nizu letova koje ćemo imati u suradnji s Croatia Airlinesom. Ovo je za nas početak, a München smo odabrali jer se iz njega dobro vežu letovi za ostale europske destinacije. Dogovoreno je dvomjesečno probno razdoblje, ali razgovaramo o cjelogodišnjem ugovoru u trajanju od tri godine – zadovoljan je direktor Kos.

Letovi su planirani ponedjeljkom i petkom s dvije rotacije, a za sada su dogovoreni za razdoblje od 15. studenoga do 14. siječnja. Riječ je o avionu Dash 8, kojemu je kapacitet 76 putnika.

Kos je istaknuo i kako je ZLO u pregovorima s drugim aviokompanijama oko uspostave novih međunarodnih linija, prije svega prema Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj i Londonu. 

VIDEO: Stiže novi zakon koji će stati na kraj radu na crno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije