Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

BOŽIĆNA PRIČA TRCZ Grupe se nastavlja

TRCZ
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
16.12.2013.
u 15:38

Nakon što smo ove godine, umjesto poklonima, naše vjerne i drage poslovne partnere odlučili nagradili čestitkama "Marijini obroci" i time osigurali godišnje tople obroke za 160-ero djece diljem svijeta, kao TRCZ Grupa nastavljamo veliku Božićnu priču.

Zajednici Cenacolo, koja pomaže osobama ovisnima o internetu, kocki, drogi,alkoholu, djevojkama s bulimijom i anoreksijom, donirat ćemo kombi vozilo, a za darivanje 12-ero djece u Zajednici u dobi od 1-5 godina, molimo i Vašu pomoć!

Zajednica broji preko 60 kuća u cijelome svijetu, od toga 8 u Hrvatskoj. U jedinoj mješovitoj kući u Varaždinu, Zajednica pruža mogućnost da se majke ovisnice ne odvajaju od djece, da supruge koje imaju supružnika u Zajednici bolje upoznaju ovaj način život, te se zajedno kao obitelj odluče za jedan drugačiji, bolji život.

Uz pomoć FLEET rent a car-a, ovom akcijom za djecu Zajednice prikupljamo igračke, odjeću, pelene i dječju hranu.

Pozivamo sve vas, ljude dobre volje, da se uključite u akciju te uz TRCZ Grupu i naš FLEET rent a car sudjelujete u toploj Božićnoj priči za naše male prijatelje.

Procedura je jednostavna:

Javite nam u Facebook inbox što želite darovati, vaše kontakt podatke i adresu, te poželjan termin prikupljanja. FLEET rent a car osigurat će vozilo i dobre duše koje će prikupiti sve vaše poklone te ih 23.12.2013., zajedno sa svim ostalim poklonima i kombi vozilom dostaviti Zajednici Cenacolo. Akcija prikupljanja poklona za područje grada Zagreba traje od 14.12.2013.-21.12.2013., a sve one koji se nalaze u drugim dijelovima Lijepe naše molimo da svoje pakete pošalju na adresu FLEET rent a car, Savska Opatovina, 42, 10090 Zagreb.

https://www.facebook.com/pages/TRCZ-automobili/128223233876001?fref=ts

https://www.facebook.com/fleetrentcroatia?fref=ts

Unaprijed zahvaljujemo svima Vama na pomoći što ćemo i ovaj Božić našom skromnom gestom usrećiti one kojima je pomoć najpotrebnija, a osmijeh sretnog djeteta će nam svima nama biti najveća nagrada!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?