Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatni seminari o modernom knjigovodstvu u vašem gradu!

Neoconto
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
13.01.2016.
u 14:00

Svi koji imaju manju udrugu i u potrazi su za sigurnim i modernim knjigovodstvom, konačno mogu odahnuti! 25. siječnja na tržište dolazi Neoconto, najjednostavniji alat za vođenje poslovanja vaše udruge! Riječ je o specijaliziranoj i cjelovitoj internetskoj usluzi koja pomaže udrugama u vođenju knjigovodstva i administrativnih poslova.

Neoconto je idealna usluga za manje udruge jer je fokusirana isključivo na njih, potpuno je usklađena sa zakonom i vrlo je jednostavna za korištenje. Korisnicima je dostupna i podrška knjigovodstvenog i informatičkog tima, a podaci su potpuno sigurni. Zaboravite na probleme s računima, izvodima, blagajnom, članarinama, isplatom honorara te zakonom propisanim upravljačkim izvješćima i posvetite se onome zbog čega ste udrugu i osnovali!

Kako biste se detaljnije upoznali s uslugom i njezinim funkcionalnostima, svakako vam preporučujemo da se pridružite besplatnim edukativnim seminarima u pet najvećih hrvatskih gradova. Uz predstavljanje usluge, saznat ćete više o zakonu o udrugama, zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija te drastičnim kaznama koje propisuje zakon u slučaju ne pridržavanja, kako za udruge tako i za odgovorne osobe. 

Pogledajte raspored, kliknite na odabrani grad i rezervirajte svoje mjesto kako bi ste saznali odgovore iz prve ruke!

Zagreb – 25.01., ponedjeljak, HGK, Roosveltov trg 2, od 17 do 18:30
Osijek – 26.01., utorak, HGK, Europske avenije 13, od 17 do 18:30
Split – 27.01., srijeda, HGK, Obala A. Trumbića 4, od 17 do 18:30
Rijeka – 28.01., četvrtak, HGK, Bulevar oslobođenja 23, od 17 do 18:30
Pula – 29.01., petak, HGK, Carrarina 5, od 17 do 18:30

Želite prijaviti greške?