Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Besplatni seminar o EU fondovima – idealna prilika za nastavak razvoja grada Koprivnice kao gospodarskog, kulturnog i političkog središta županije!

Koprivnica
Foto: Promo
10.04.2018.
u 16:33

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu.

U Koprivnici danas posluje nešto manje od 2000 poslovnih subjekata, a budući planovi u narednom razdoblju podrazumijevaju dodatno ulaganje gradskog novca i energije u razvoj malog i srednjeg poduzetništva. Jedan važan kotačić u tom nastojanju su besplatne edukacije Poslovni uzlet koje će se i ove godine održati u Koprivnici i educirati lokalne poslovne subjekte.

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije „Poslovni uzlet“ pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.

Poslovni dnevnik i ove godine u suradnji s Gradom Koprivnicom nastavlja s besplatnim edukativnim danom za poduzetnike koji će se održati 26. travnja 2018. u Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu 1 s početkom u 10:00 sati.

Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i gradonačelnik grada Koprivnice, gospodin Mišel Jakšić. Po završetku uvodnog dijela održat će se panel diskusija “Razvoj poduzetništva u Koprivnici i uspješno realizirani EU projekti“ na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici te svojom pričom i iskustvom pokušati motivirati i potaknuti sve prisutne na unaprjeđenje poslovanja.

Centralni dio dana čini seminar pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike“ na kojem će sudionici imati priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova te što se sve financira. Također, predstavit će se aktualni natječaji i pojasniti kako najlakše doći do informacija, kakve su procedure i načini prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Cilj seminara je educirati sudionike o tome što je sve potrebno za uspješnu prijavu, kako se najbolje informirati te kako osigurati financijsku korist od fondova EU.

Po završetku seminara, održat će se i interaktivna radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će se sudionicima objasniti izrada projektnog prijedloga koji se sastoji od niza prijavnih obrazaca. Na radionici će se prikazati na koji način ispravno ispuniti obrasce i ostalu potpornu dokumentaciju. Detaljno će se pokazati na konkretnim primjerima koja je procedura slanja same projektne prijave te koji je način bodovanja projekta. Sudionici će u svakom trenutku biti slobodni postavljati pitanja te će se u samoj interakciji moći individualizirano prikazati cijeli proces pisanja projektnog prijedloga.

Iako je sudjelovanje na Poslovnom uzletu grada Koprivnice besplatno, broj mjesta je ograničen stoga svoje mjesto možete osigurati na linku za PRIJAVU, broju telefona 01/6326-028 ili na e-mail adresi: poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Iskoristite ovu priliku za besplatnim usavršavanjem i postanite važan poslovni subjekt Koprivničko-križevačke županije!

Detaljni program Poslovnog uzleta grada Koprivnice možete pregledati OVDJE!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije