Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Steffani Ervinu: Jadan si i žalim te

big brother
Foto: RTL
1/3
15.10.2015.
u 11:19

Ervin želi izgladiti situaciju i ostati u prijateljskim odnosima s temperamentnom Splićankom jer „misli na nju“, dok mu je ona poručila kako je trebao prije misliti na to

Steffani je sinoć proslavila 21. rođendan, a po njegovu završetku odlučila je raščistiti neke stvari s Ervinom. Sadašnji prijatelji, a nekadašnji ljubavnici, popričali su o svome odnosu i njegovu tijeku.

Ervin želi izgladiti situaciju i ostati u prijateljskim odnosima s temperamentnom Splićankom jer „misli na nju“, dok mu je ona poručila kako je trebao prije misliti na to.

Otkrila mu je kako bi joj bilo puno lakše da se situacija među njima drugačije odvila. Odnosno, bolje bi se osjećala da joj je uputio neku ružnu riječ, nego da se tako brzo ohladio od nje i prešao na Barbaru. Nazvala ga je „pokvarenom pločom“ jer se ponavlja i može predvidjeti što će reći u određenoj situaciji. Ervin se potom prebacio na drugu temu rekavši kako nikada dosad nije osjetio ljubomoru i da Steffani ništa ne postiže time što je bliska s Goranom.

Potom je pitao Steffani zašto ga gleda preko dana pa je ona njemu uzvratila istim pitanjem. Oboje smatraju kako se ne radi o bezazlenim pogledima, međutim Ervin joj je obećao kako ju više neće tako gledati.

Uvijek iskrena Steffani je zatim bez zadrške rekla Ervinu da na njega gleda kao na prolaznika te da ga smatra „jadnim i bezveznim likom“. Nastavila je jednako brutalno i rekla da ga žali jer je „jako glup momak što se tiče nekih stvari, ne svih“. Ipak, ne vidi ga kao lošeg dečka, samo ga više ne gleda istim očima kao što ga je prije gledala. Kako je završio njihov razgovor, ne propustite pogledati, večeras, od 21.10 sati, na RTL-u!

>> Barbara i Steffani posvađale se 'na mrtvo ime', Tina prijeti da će izići iz kuće

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Kruno89
01:41 18.10.2015.

neznam ni tko si ti stefani, niti tko je ervin, al nije on jadan i nemoj njega zaliti nego si jadna ti i svi oni koji gledaju tu glupost i sudjeluju u BB, Propala televizija poput RTL misli da ce izvuci gledanost sa BB. ako vec zelite bolju gledanost stavite nove serije ,a ne od prvog dana vaseg emitiranja pustate iste serije i cim jedna serija zavrsi vi opet sa njom od prve epizode. taj BB je ssramota i treba ga zakonom zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije