Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristina Vukres

Ne voli ruže i bombonijere, voli iznenađenja poput romantičnog stola nasred Jaruna

kristina vukres
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
23.04.2016.
u 23:00

Ako pobijedi u Big Brotheru, pjevačica će nagradu darovati jednoj od svojih sestara, iz takta je može izbaciti svađa, a u kući joj najviše nedostaje rad u studiju

Nova sezona, nova pomama, novi rekordi gledanosti... pola milijuna Hrvata prati Big Brother, s radoznalošću upoznaje nove stanare kuće u zagrebačkoj Dubravi, secira njihovu intimu i naslađuje se. Jedna od stanarki, 28-godišnja pjevačica Kristina Vukas, nije im nepoznata. Plesali su mnogi uz njezin megahit “Odnijela te votka” ili aktualni “Burma”. Nedavno je u jednoj TV emisiji priznala da ju je zlostavljao bivši menadžer i time dodatno podgrijala interes za sebe iako je do tada karijeru gradila stabilno, mirno, radom i bez skandala. 

Američka karijera

U profilu kojim se predstavila produkciji RTL-a stoji da je u horoskopskom znaku Strijelca rođena 1987. u Splitu. Hobi joj je ples, bračni status – slobodna. Plaši se, kaže, samo teletubiesa, a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Ako pak osvoji glavnu novčanu nagradu od 300.000 kuna, Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre, a kao osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je vrckavost. U kući će joj nedostajati njezin studio jer, otkriva, stalno voli stvarati nešto novo.

Najhrabrija stvar koju je učinila u životu bilo je to što je otišla u Ameriku bez novca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona. Kako se to dogodilo? Ne znamo, ali moramo saznati kad izađe iz kuće ili pobijedi u showu. U kući će je, najavila je, iz takta najlakše izbaciti svađe, a da je sa sobom mogla povesti jednu osobu, bila bi to njezina mlađa sestra da je nasmijava.  Sudeći po tome kako dobro izgleda, ne treba puno pameti da svatko zaključi da se, osim pjevanjem, bavi i modelingom. Osim toga, scena je njezino prirodno okruženje jer na nju je stala još kao petogodišnja balerina, a posebno zabavno je što se to dogodilo u Australiji gdje je odrastala.

– Otac mi je dobio poslovnu ponudu na nekoliko godina pa ju je odlučio prihvatiti. Tako sam ja započela svoje školovanje u Melbourneu. Prednosti ima i kod nas i u Australiji. Nije trava zelenija na drugoj strani ograde. To sam shvatila i kad sam živjela u Kaliforniji prije dvije godine. Vani je život stroži i posao konkretniji, ali zato su troškovi života veliki i društveni život slabiji – ispričala je svojedobno Kristina. I nama je zapela za oko kada je prije nešto više od godinu dana njezina obrada pjesme “Santa Baby” postala hit u eteru radiopostaje KCSN 88.5 u Los Angelesu.

– U tom sam gradu provela većinu 2013. godine i snimala pjesme za njihovo tržište, a tijekom toga povezala sam se i s ekipom sa spomenute radiopostaje. Svidjela im se ta božićna stvar. Amerikanci, ako smatraju da je netko talentiran, vrlo rado to pokazuju. U Americi sam i nastupala s obradama Rihanne, The Beatlesa, Adelle... uglavnom u klubovima ili u velikim restoranima u kojima još uvijek gaje običaj, kao nekoć u Parizu, da se na večerama zabavlja goste. Cijeli život plešem, a kako su u Americi najbolje plesne škole, željela sam poraditi na sebi, razvijati se i samoinicijativno otišla u Los Angeles. Ne bi li moj scenski nastup bio na nivou, išla sam i na satove glume kod Zrinke Cvitešić i Matije Jakšekovića... – ispričala je Kristina.

U Americi je radila i s producentima Nicki Minaj, Mariah Carey i pokojne Whitney Houston...a na jednom hollywoodskom partyju sprijateljila se i sa Shaneom Blackom, producentom “Predatora” i “Smrtonosnog oružja”. Ipak, o odlasku iz Hrvatske otvoreno je rekla: 

– Putujući, shvatila sa da mnogi od nas nisu ni svjesni koliko nam je u Hrvatskoj život lijep. Dakle, želja mi je biti tu, tu mi je temelj. No što se tiče uspjeha u inozemstvu, ako se pruži prilika, uhvatit ću je. Znam gdje mi je mjesto, ali s obzirom na kontakte, sigurna sam da mogu nešto postići i vani. 

Genetika i puno sreće

O svojoj ljepoti tada nam je kratko rekla da ima jako lijepu mamu i puno sreće, a na konstataciju da je neupitno da imidž gradi i na seksepilu, dodala:

– Ne radim to namjerno, to je nešto što izlazi iz mene. Kada je seksepil forsiran, morbidan je. Kada ga netko glumi, to zaista izgleda loše. Na pozornici ionako moraš biti “ogoljen” pred publikom, tada sve izađe iz vas i ne možete dugo varati ljude. 

Je li u BB kuću ušla zaljubljena ili će ljubav možda naći u njoj, ne znamo. Ipak, šapnula nam je kakvi je muškarci privlače: – Kreativni i karizmatični. Ne volim ruže i bombonijere, volim iznenađenja put stola nasred Jaruna, svijeće i konobara... Nisam baš skromna. Šalim se! Ipak, kreativnost smatram važnom osobinom muškarca.•

>> Potpuno se uživio: Kocka maestralno utjelovio svećenika

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:57 24.04.2016.

kakva kristina vukres, samokres ili kapelski kres? Zasto nas zamarate s takvim nistarijama?

M3
Miške 3
08:06 24.04.2016.

Ova Batinčka nije za javno pokazivanje. Ima ružne male, kvrgave noge i onda to pokušava sanirati visokim potpeticama što djeluje još ogavnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije