Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zlatko Dalić postao ambasador BMW-a u Hrvatskoj

Zlatko Dalić postao ambasador BMW-a u Hrvatskoj
Foto: Promo
1/2
24.09.2018.
u 15:15

Ključ sportske limuzine zasluženo u ruke izbornika hrvatske nogometne reprezentacije

Potaknuti izvrsnim uspjehom i rezultatima koje je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije sa svojim timom ostvario na globalnoj razini, tvrtka Tomić & Co. odabrala je Zlatka Dalića za ambasadora BMW brenda.

Zlatko Dalić uživat će u najnovijem BMW-u serije 5, u limuzini poznatijoj pod nazivom „Poslovni sportaš“. Riječ je o vozilu koje savršeno kombinira cestovnu dinamiku i poslovnu eleganciju, jednako kao što na terenu i izvan njega Zlatko Dalić svakodnevno briljira svojim vještinama i trenerskim umijećem.

Günther Aichinger, Country Manager iz BMW Grupe sa Zlatkom Dalićem i Franjom Tomićem
Foto: Promo

Nekoliko je razloga zašto u bogatoj ponudi vozila tvrtke Tomić & Co. upravo BMW serije 5 najbolje opisuje Zlatka Dalića i njegove sportske uspjehe. Pomno odabrani materijali, visoka razina udobnosti i intuitivan radni koncept ustupljenog vozila, hrvatskom izborniku jamčit će opuštena putovanja i vrhunski doživljaj sportske vožnje.

Cilj misije BMW-a serije 5, utjelovljenja moderne poslovne limuzine, nedvojbeno je postavljanje novih standarda, a upravo je gospodin Dalić svojim predanim radom dokazao da je postavljanje novih standarda itekako moguće“, objasnili su iz Tomić & Co.

Ljubav prema kvalitetnom dizajnu i istančani modni izričaj hrvatskog nogometnog izbornika, za vrijeme svjetskog prvenstva uočili su mnogi inozemni mediji. Nova BMW Petica savršeno je kompatibilan partner i na tom terenu ali i u dostupnosti najnovijih tehnologija za što bolje performanse.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije