Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za 30. rođendan Tomić & Co. poklanja produženo jamstvo 4 godine/200.000 km

Tomić & Co.
Foto: BMW
1/6
27.01.2023.
u 12:10

BRI i MRI produženo jamstvo 4 godine / 200.000 km

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co. generalni zastupnik BMW i MINI vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima, a u novoj 2023. godini za svako kupljeno BMW ili MINI vozilo poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) ili MINI REPAIR INCLUSIVE (MRI) paket - produžena jamstva u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

BMW I MINI PRODUŽENO JAMSTVO je ekskluzivno produljeno jamstvo proizvođača s najvećim pokrićem na tržištu. Jedinstveno po zaštiti od troškova nepredviđenih kvarova, čak i kad je riječ o potrošnim dijelovima, BMW REPAIR INCLUSIVE I MINI REPAIR INCLUSIVE i nakon isteka standardnog, dvogodišnjeg jamstva osigurava jednaku razinu pokrića kao da je riječ o novom vozilu. Vrijedi u svim ovlaštenim servisima diljem svijeta i osigurava rješavanje jamstvenih zahtjeva u najkraćem mogućem roku.

Foto: BMW

Stoga ne propustite priliku posjetiti Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj BMW ili MINI model, sada dostupan s posebnim pogodnostima:

  • Maksimalno pokriće i potpuno pokrivanje troškova neočekivanih kvarova za vrijeme trajanja jamstva

  • Maksimalna transparentnost i brzina obrade jamstvenih zahtjeva uz stručno rješavanje potrebnih popravaka

  • Maksimalna dostupnost zahvaljujući globalnoj priznatosti putem BMW mreže s više od 4000 BMW partnera

  • Maksimalne mogućnosti kroz različite ponude proširenja paketa

  • Maksimalna fleksibilnost kroz automatsko prenošenje sljedećem vlasniku vašeg BMW-a

  • Maksimalno zadržavanje vrijednosti zahvaljujući popravcima koje obavljaju isključivo BMW servisni partneri i koristeći samo originalne BMW dijelove

Foto: BMW

Da se Tomić&Co. našao na karti europskih prijestolnica BMW-a dokazuje njegova ekspertnost te profesionalan odnos prema klijentima kojima je uspio približiti filozofiju brenda i nemjerljivo zadovoljstvo u vožnji koje BMW I MINI automobili pružaju. Podsjetimo kako je Tomić & Co. davne 1993. godine započeo suradnju s BMW Grupom otvaranjem prve Tomić & Co. poslovnice u Zagrebu te postao prvi zastupnik jednog stranog proizvođača automobila u demokratskoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj. Tomić & Co. danas je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i glavni akter na domaćem automobilskom tržištu vozila.

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW ili MINI model.

Foto: BMW

*Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI ili MRI PAKET isključivo ako je vozilo prodano u 2023. godini (Ugovor potpisan u 2023.)
i ako vozilo ima BSI ili MSI paket. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije