Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Top Gear dolazi u Hrvatsku!

top gear
Foto: Promo
25.03.2014.
u 08:27

Riječ je o Top Gear Liveu, spektakularnom showu uživo u duhu megapopularne autoemisije

Top Gear dolazi u Hrvatsku! Točnije, riječ je o Top Gear Liveu, spektakularnom showu uživo u duhu megapopularne autoemisije u kojemu sudjeluju zvijezde Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond i The Stig.

Informacija o dolasku objavljena je na službenim Facebook-stranicama Top Gear Livea. "Ultimativno Top Gear iskustvo dolazi u Hrvatsku", stoji na plakatu ispod imena Clarksona, Maya, Hammonda i Stiga. Međutim, ne navodi se gdje će se i kada točno show održati. Na hrvatskoj podstranici Top Gear Livea navodi se kako je "prekrasna Hrvatska" još jedna zemlja koju planiraju posjetiti.

 

 

Ovdje možete pogledati kako je izgledao Top Gear Live u Poljskoj:

>> Top Gear: Kojim autom na Južni pol, kojim u pustinju, što kad sletite s litice?

>> Posjetite trkaću stazu iz Top Geara na Google Street Viewu

Komentara 1

WA
wargods
14:45 25.03.2014.

mislim da stig ipak neće doći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije