Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SUZUKI CONNECT – mobilna aplikacija za sve vlasnike novog Suzuki S-Crossa

SUZUKI CONNECT
03.07.2023.
u 10:50

Suzuki S-CROSS modeli su među kupcima već dobro poznati po vrlo bogatoj standardnoj opremi.

Sada se popisu ionako bogate opreme pridružuje i jedan dodatak, koji omogućuje praktičnije i bezbrižnije posjedovanje automobila: nova SUZUKI CONNECT mobilna aplikacija! Svim vlasnicima novog Suzuki S-CROSS modela pruža novu razinu praktičnosti, sigurnosti i povezanosti s automobilom, a da pritom ne opterećuje vaš budžet.

Novom Suzukijevom aplikacijom upravljate pomoću svog pametnog mobilnog telefona a omogućuje vam da u svakom trenutku znate što se događa s vašim automobilom uz pomoć 7 servisnih funkcija: obavijest o statusu, lokator parkiranog automobila, povijest vožnje, nadzor i ograničenje kretanja, sigurnosne obavijesti, obavijest o svjetlu upozorenja i obavijest o periodičnom održavanju/opozivu.

Ako ste ostavili otključana vrata automobila ili ako niste ugasili prednja svjetla ili svjetla za opasnost, dobiti ćete obavijest o statusu a svjetla ćete moći ugasiti daljinski putem aplikacije, baš kao i daljinski zaključati automobil. Uz lokator parkiranog automobila, nema više lutanja po parkingu u potrazi za svojim automobilom jer ćete ga jednostavno moći locirati i pronaći na karti u aplikaciji.

Uvid u povijest vožnje odlična je stavka jer vam prikazuje povijest vožnje u proteklih 18 mjeseci. Podatke možete lako odvojiti za svakog pojedinog vozača, kao i za svako putovanje te kategorizirati podatke za privatnu i poslovnu upotrebu.

Povijest vožnje pomaže i kod kontrole troškova i nadzora potrošnje, jer imate uvid u odstupanja (npr. ako uvidite da se vozite manje od 10 min u komadu dok se motor još niti ne zagrije pravilno ili ako je brzina vožnje iznimno mala, jer puno vremena provodite stojeći u gužvama).

Još jedna od odličnih opcija je to što lako možete vidjeti upravlja li netko vašim vozilom (ako ste ga npr. ostavili u praonici ili na servisu). Aplikacija vam daje mogućnost ograničavanja vremena i područja kretanja, te vam šalje signal upozorenja ako vaš automobil iziđe (ili uđe) izvan unaprijed određenog područja u zadanom vremenskom intervalu.

Ukoliko netko pokuša provaliti u vaš parkirani automobil ili se iz nekog drugog razloga uključio sigurnosni alarm, biti ćete obaviješteni putem sigurnosnih obavijesti aplikacije. Primit ćete obavijest i ukoliko se u automobilu upali lampica upozorenja zbog nekog problema u automobilu. Aplikacija će vam pokazati uzrok problema te vam dati savjet za preporučenu radnju, te obavijestiti servis koji će vas dočekati spreman. Na kraju, kako ne biste propustili periodično održavanje, na vrijeme će vam stići podsjetnik s obavijesti za potrebne radnje vezane uz održavanje vašeg vozila. Također, stići će vam obavijest i za sve druge važne informacije, poput servisne kampanje.

Ne manje važno je, da putem SUZUKI CONNECT aplikacije možete izravno nazvati i ovlaštenog Suzuki partnera ili zatražiti pomoć na cesti.

Uz sve navedeno, SUZUKI CONNECT mobilna aplikacija, omogućuje vam da sve informacije o vašem automobilu imate na jednom mjestu, pregledno i jednostavno.

Stoga, povežite se sa svojim novim Suzuki S-CROSS automobilom još i više. Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon i doživite novo iskustvo posjedovanja automobila uz još višu razinu praktičnosti i sigurnosti!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije