Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPANSKI NOVITET

Subaru će u Los Angelesu predstaviti novi WRX

subaru wrx
Foto: Subaru
11.11.2013.
u 21:00

Serijska izvedba jako nalikuje na WRX Concept, koji je ove godine predstavljen na auto-salonu u New Yorku

Fuji Heavy Industries Ltd., proizvođač automobila marke Subaru, najavio je danas da će na Los Angeles Auto Showu, koji počinje 20. studenog, predstaviti novi WRX. Riječ je o sportskoj inačici Impreze, koja se dosad zvala Impreza WRX, a na nekim tržištima samo WRX.

Japanska tvrtka nije otkrila puno detalja o ovom automobilu. Zna se tek da ima pogon na sva četiri kotača, a iz jedine fotografije, koja prikazuje inačicu za američko tržište, može se vidjeti da serijska izvedba jako nalikuje na WRX Concept, koji je ove godine predstavljen na auto-salonu u New Yorku.

>> Subaru Impreza 2.0 T-D: Relijaška ikona za svakodnevnu vožnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije