Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo u hrvatskoj

Stigli su nam Auris Touring Sports i nova Corolla

toyota auris touring sports,toyota corolla (1)
Foto: Toyota
1/5
04.09.2013.
u 09:06

Auris Touring Sports je 7600 kn skuplji od istovjetnog hatchback Aurisa, dok je Corolla od Aurisa skuplja 4600 kn

Ponuda u Toyotinim prodajnim salonima u Hrvatskoj od četvrtka će biti bogatija za dva zanimljiva nova modela. Stižu nam, naime, karavanski Auris Touring Sports i 11. generacija Corolle, najprodavanijeg automobila na svijetu. Zajedno s klasičnim Aurisom, novopridošli modeli čine okosnicu Toyotine najsnažnije C obitelji ikada. Dizajnerski, sada su to itekako poželjni modeli, a uvjerili smo se i u njihove odlične vozne osobine. Kvalitetom materijala i izrade Toyota je također u samom vrhu, te ne čude optimistični planovi o povećanju tržišnog udjela.

Auris Touring Sports prvi je hibridni karavan u segmentu (136 KS), uz uobičajenu ponudu benzinskih (99 i 132 KS) i dizelskih motora (90 i 124 KS). Košta od 124.200 kuna, za 1,33 Dual VVT-i Active izvedbu. U važnije adute ubraja i prtljažnik od čak 530 litara, sa svih pet sjedala u funkciji. S preklopljenim sjedalima, omogućava prijevoz predmeta do 204,7 cm dužine. Nova Corolla, pak, košta od 121.200 kn, također uz 1,33-litreni benzinac sa 99 KS. Nudi se i benzinac od 132 KS, te dizelaš sa 90 KS.

>> Toyota Verso - dobro ušminkan obiteljski model s viškom opreme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije