Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHIFT konferencija

U Split dolazi i osnivač Norveške piratske stranke

Shift konferencija
Foto: PR
1/12
26.02.2018.
u 10:41

Håkon Wium Lie bivši je glavni tehnolog softwarea Opera, kojeg je i MIT Technology Review 90-ih proglasio jednim od Top 100 inovatora

I ovogodišnja, sedma po redu SHIFT konferencija će u dva dana, 31. svibnja te 1. lipnja, na jednom mjestu okupiti developere, stručnjake te mlade entuzijaste iz svih dijelova svijeta, a svoj dolazak su potvrdili i neki od najvećih svjetskih stručnjaka, najavljuju organizatori.

Kroz dva dana u splitskom HNK Håkon Wium Lie (Creator CSS), Mathias Meyer (CEO – TravisCI), DeVaris Brown (Product Manager – Heroku), Luca Cipriani (CIO – Arduino), Marc Abraham (Global Product Tank Coordinator – Mind the Product) te Cyrille Fauvel (Worldwide Sr. Manager – Autodesk) raspravljat će o standardnim temama vezanim uz web i mobile developmenta ali će obraditi i najaktualnije IT teme o kojima se piše svakodnevno. 

Među navedenim imenima, posebice se ističe norveški web pionir, Håkon Wium Lie, osnivač Pirate Party of Norway i bivši glavni tehnolog softwarea Opera, kojeg je i MIT Technology Review 90-ih proglasio jednim od Top 100 inovatora. Ime DeVarisa Browna od 2016. godine vezuje se uz jedan od najuspješnijih američkih neprofitnih projekata #FloodgateAcademy, koje mu je cilj pomoći mladim talentiranim ljudima da, unutar svoje zajednice, razviju vještine i znanja, tj. obrazuju se kako bi postali nova generacija DevOps inženjera. O svakodnevnim developerskim izazovima, ali i trendovima koji se javljaju na tržištu SAD-a, jednom od najdinamičnijih svjetskih IT tržišta, razgovarat će i Marc Abraham, višegodišnji „digitalni nomad“.

Shift konferencija
1/34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije