Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite jeste li je kupili

Pronađena salmonela: S polica se povlači popularna hrana za ljubimce

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
28.02.2024.
u 08:29

"Proizvođač je Interquell GmbH  D-86517 Wehringen, Njemačka, a dobavljač: UNCONDITIONAL d.o.o., Radnička cesta 177, Zagreb", dododaju u Hrvatskoj agenciji za poljoprivredu i hranu uz napomenu kako se opoziv odnosi na isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima

"Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda: Happy Dog fit & vital Puppy 4 kg, LOT broja: 250726P004429, najbolje upotrijebiti do 26.07.2025, zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp", javlja Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu. Objašnjavaju kako proizvod nije u skladu s Pravilnikom o sigurnosti hrane za životinje („Narodne novine“, broj 102/2016, 60/2020). U HAPIH-u su kupcima dali i detalje o proizvodu, za slučaj da su ga kupili.

"Proizvođač je Interquell GmbH  D-86517 Wehringen, Njemačka, a dobavljač: UNCONDITIONAL d.o.o., Radnička cesta 177, Zagreb", dododaju u Hrvatskoj agenciji za poljoprivredu i hranu uz napomenu kako se opoziv odnosi na isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije