Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUNIRANA VERZIJA

Opel Kadett s nevjerojatnih 685 konja brži i od Ferrarija

Opel Kadett
Foto: Screenshot Youtube
1/2
07.07.2014.
u 09:10

Stari Kadett izvana izgleda potpuno obično, no ispod lima krije čudovišnu narav

"Tunirane" verzije vremešnih Opelovih kompakata nisu rijetka pojava na našim cestama, no ono što je njemački WKT napravio od ovog Kadetta E ipak je nešto posebno.

Za razliku od uradaka hrvatskih ljubitelja tuninga, koji se često više usredotočuju na slaganje bespotrebnih spojlera nego na performanse, ovaj "kađo", kako mu tepaju zagriženi opelovci, izvana izgleda potpuno obično i serijski, dok ispod lima krije čudovišnu narav. Kako prenosi Jalopnik, WKT-ov Kadett ima nevjerojatnih 685 konjskih snaga, što mu je dovoljno da na stazi prestigne čak i Ferrari 485 Italia i gotovo eliminira tunirani Porsche 911 Turbo.

Kako to izgleda u praksi pogledajte na videu.

 

>> Tuneri predstavili svoje uratke na sajmu City Auto

Ključne riječi

Komentara 1

WC
wolf_cro
19:17 07.07.2014.

Danas smo došli do toga da je mnogima i obični Kadett 1.4s postao luksuz. Od pljačkaških nameta na registraciji pa do bezobrazno visokih cijena goriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije