Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao nagađanja

Oglasio se Mate Rimac: Nije istina da Hyundai prekida suradnju

Mate Rimac i Christophe Piochon dočekuju francuskog predsjednika Emmanuela Macrona ispred hotela Esplanade
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
05.05.2022.
u 16:47

Rimac je ranije zanijekao da je Porscheov pojačan utjecaj unutar tvrtke izazvao razdor s Hyundaijem

Mate Rimac demantirao je nagađanja da Hyundai prekida projekte s Rimac grupom. Naime, na svom Facebook profilu danas je poručio kako je i Hyundai poručio da do toga neće doći. 

- Hyundai je komentirao članak s lažnim vijestima koji kaže da Rimac i Hyundai završavaju suradnju zbog suradnje Porsche-Rimac. I Hyundai i Rimac su rekli da to nije istina, no mediji i dalje pišu o tome. Pa, to govori više o medijima nego o bilo čemu drugom - naveo je Mate Rimac. 

Podsjetimo, početkom svibnja proširila se informacija da Hyundai Motor prekida suradnju na projektima s Rimac grupom nakon što je hrvatski proizvođač produbio veze s Porscheom.

Rimac je ranije zanijekao da je Porscheov pojačan utjecaj unutar tvrtke izazvao razdor s Hyundaijem.

- Hyundai je pružao podršku u transformaciji korporacije tijekom posljednjih 12 mjeseci – zajedno s izdvajanjem Rimac know-how-a i povezivanjem s Bugattijem pod potpuno novom tvrtkom Bugatti Rimac - kazali su u Rimac Automobilima.

Komentara 3

NI
niko820
17:39 05.05.2022.

kome je u interesu širiti novinarske laži...????

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:25 06.05.2022.

Što će mu Hiunday kraj Poršea?

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
17:58 05.05.2022.

Oglasio se Mate Rimac: Nije istina da Hyundai prekida suradnju nego se uz Boga i domoljublje prekida saradnju sa Hyundaijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije