Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNO I LAKO

Odličan trik za zaleđena stakla: Bez struganja otopite led u nekoliko sekundi

zaleđeni automobil
Pixabay
22.11.2020.
u 19:42

Ako kasnite na posao i morate se suočiti s neočišćenim cestama koje prekriva bljuzga i snijeg, ovaj način uklanjanja leda sa stakala vaših automobila oduševit će vas

Struganje leda s vjetrobranskih stakala vaših limenih ljubimaca nije nimalo privlačna ideja u nadolazećim hladnim, zimskim danima. Zato se pripremite na vrijeme.

Ako tome pridodate i "izgubljeno vrijeme", posebice ako kasnite na posao i morate se suočiti s neočišćenim cestama koje prekriva bljuzga i snijeg, ovaj način uklanjanja leda sa stakala vaših automobila oduševit će vas.

Sa spomenutim poteškoćama nema problema jedna žena koja je nesebično odlučila snimiti i podijeliti postupak odmrzavanja stakala s pomoću mješavine kojom se koristi, a koja u nekoliko sekundi topi led.

U plastičnu bocu s raspršivačem ulijte 2/3 medicinskog alkohola te 1/3 vode i s tom mješavinom našpricajte zaleđena vjetrobranska stakla. Odledit će se u nekoliko sekundi. Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 5

IV
ivanjoksimovic
20:57 22.11.2020.

Odes na benzinsku i za 2 evra za celu sezonu kupis sredstvo koje otapa led za sekund

DS
dado_sk
06:02 23.11.2020.

Otopi led odmah i isto tako kad kreneš on se stvori opet. jedino riješenje je struganje ili pokrivanje stakla. Ostalo je glupost.

BB
bozo boric
06:29 23.11.2020.

ljudi nemo0jte alkoholom nikad čistiti staklo na auto ... pošpricao sam stakla alkoholom led se otopio a nakon 5km zaustavila me policija tražila dokumente a onda pitali ..jeste li što popili..rekao sam samo kavu i juice ponudili mi da pušem pušem i bilo je 0,00 a pametan murjak se keserio i rekao dobro tehniku puhanja imate a sad idemo na vađenj ekrvi i gle ..uzalud moje negiranje izvadili meni krv i dobijem nakon 3 tjedna rezultat da je 0,00 .. i .. nikolm ništa pametni murjak je nanjušio alkohol od stakla ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije