Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOYOTIN MALIŠAN

Novi Aygo počeo se proizvoditi u Češkoj

Toyota Aygo
Foto: Toyota
1/4
03.06.2014.
u 17:10

Novi Aygo u Hrvatskoj se očekuje u rujnu

Nova, druga generacija Toyotinog malog gradskog automobila počela se proizvoditi u češkoj tvornici u Kolinu. Tvornica uz Aygo od 2005. godine proizvodi i njegovu PSA braću, Peugeot 108 i Citroën C1.

Novi Aygo tržištu će se od ljeta nuditi s brojnim opcijama za individualizaciju. U Hrvatskoj se očekuje u rujnu. Ističe se novim frontalnim X dizajnom i stiliziranim detaljima. U ponudi su tri razine opreme te tri posebne limitirane izvedbe. Unutrašnjost i vanjština novog Ayga osmišljene su kako bi se omogućila široka personalizacija.

Motor je poboljšan, a na našem tržištu dostupan je nagrađivani Toyotin 3-cilindarski 1,0-litreni VVT-i benzinski motor u kombinaciji s ručnim mjenjačem ili X-shift automatiziranim ručnim mjenjačem. Ovaj motor u prosjeku troši svega 3,8 l/100km uz emisiju CO2 od samo 88 g/km.

>> Novi Aygo je agresivniji, duži i prima više prtljage

>> Osvježeni Yaris slijeti stilske linije Toyote Aygo

Komentara 2

DU
Deleted user
20:01 03.06.2014.

lazu za potrosnju. prosjecna potrosnja od 3.8l je nemoguca! ako je to prosjek onda bi u rezimu najmanje potrosnje proizvodio gorivo!

N1
Nešo.15
09:01 04.06.2014.

Najbolje male gradske automobile več imamo: Citroen C1, Renault Twingo, Chevrolet Spark, Peugeot 106, FIAT Panda, FORD Ka ... NE treba nam 'Toyota'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije