Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDAR NA SAMSUNG

Nove glasine: Apple planira dva iPhonea od 4,5 i 5 inča?

iPhone i Samsung Galaxy
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.01.2014.
u 12:25

Apple navodno ide prema većim ekranima kako bi se borio s najvećim rivalom Samsungom

Apple planira predstaviti dva nova veća iPhonea, objavio je jučer The Wall Street Journal.

Kako prenose mediji, dva nova modela trebala bi imati ekrane od 4,5, odnosno 5 inča, kažu neimenovani izvori. Appleovi smartphonei od 2012. godine i modela iPhone 5 imaju ekrane od 4 inča, a prethodni modeli imali su ekrane od 3,5 inča.

Apple navodno ide prema većim ekranima kako bi se borio s najvećim rivalom Samsungom, čiji smartphone Galaxy S4 ima ekran od 5 inča, a phablet Galaxy Note 3 5,7 inča. Ti modeli sve su popularniji u tržištima u razvoju.

Podsjetimo, Bloomberg je još u studenom prošle godine pisao, također se pozivajući na neimenovani izvor, kako Apple radi na većim iPhoneima, ali s ekranima od 4,7 i 5,5 inča. Tada se pisalo kako bi Apple mogao predstaviti i smartphone sa zakrivljenim ekranom, kakav je također predstavio Samsung, no WSJ piše da to trenutno nije planirano za sljedeću generaciju iPhonea.

>> Za 763 milijuna korisnika: Kreće prodaja iPhonea u Kini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije