Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački velesajam

Nakon osam godina vraća se Zagreb Auto Show

auto show
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.02.2016.
u 09:29

Prostor je rezerviralo 200 izlagača, među kojima 31 automobilski, 22 motociklistička, 13 izlagača gospodarskih vozila i šest autobusa

Zagreb Auto Show, najveći salon automobila u ovom dijelu Europe, održat će se od 5. do 10. travnja na Zagrebačkom velesajmu.

Ondje ćemo u svih 14 raspoloživih paviljona i otvorenom prostoru Velesajma (oko 70.000 kvadrata) nakon osam godina stanke zbog financijske krize ponovno vidjeti autonovitete. Očekuju se tri svjetske vicepremijere i 30-ak hrvatskih premijera, objavila je jučer voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

– Autoshow za Zagreb ima mnogostruke učinke, gospodarske i turističke. Ujedno je to projekt koji će najaviti strategiju redizajna Zagrebačkog velesajma – kazao je gradonačelnik Milan Bandić. Prema riječima D. Tomšić, prostor je rezerviralo 200 izlagača, među kojima 31 automobilski, 22 motociklistička, 13 izlagača gospodarskih vozila i šest autobusa.

– Prvi će put izlagati i hrvatski proizvođači elektroautomobila Rimac Automobili, koji će izložiti Concept One i Do-Ing, a za sajam se uređuju i saniraju paviljoni – dodala je D. Tomšić. Cijene ulaznica će biti 35 kuna, a za umirovljenike, učenike i studente 25.

Komentara 5

EU
eurobanana
09:20 08.02.2016.

Volim otici na Frankfurter messe..i tamo pogledati inovaciju iz cijelog svijeta...Zg. auto show je vjerovatno mali nasprem Frankfurter auto messe i premalo izlagatelja

AR
Archangel711
09:52 06.02.2016.

Napokon, banda pohlepna popustila

KS
krao_sam
16:20 06.02.2016.

Zasto se nama ne isplati ama bas nista? Sad ce biti auto show pa smo mirni opet 8-12 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije