Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicija

Mercedes Benz predstavio nove modele serije SL

mercedes SL
Mercedes Benz
19.12.2011.
u 10:08

Novi model SL 500 čak je 140 kilograma lakši od svog prethodnika, a ispod haube se krije V8 motor sa 435 konjskih snaga

Mercedes Benz predstavio je najnoviju verziju modela SL, automobila čija tradicija traje 60 godina, točnije od 1952. godine kada je napravljen prvi automobil serije SL.

Novi model SL 500 čak je 140 kilograma lakši od svog prethodnika, a ispod haube se krije V8 motor sa 435 konjskih snaga koji od 0 do 100 km/h dolazi za 4,6 sekundi. SL 350 ima pak V6 motor sa 306 konjskih snaga.

Kao i obično prve serije novog modela moći će se kupiti u ograničenom razdoblju, a sretnici koji ga kupe dobit će AMG-ove 19-inčne alu-felge, ekskluzivne kožnate presvlake, Harmin/Kardon Logic 7 hi-fi sustav...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije