Igračka za odlikaše

Mali Aston Martin postiže brzinu od 74 km/h i košta 150.000 kn

Aston Martin
Foto: Nicholas Mee & Company LTD
1/3
01.02.2014.
u 11:51

Autić ima pogon na stražnje kotače i automatski mjenjač s tri brzine

Nicholas Mee & Company LTD, poduzeće koje se bavi prodajom i održavanjem automobila Aston Martin, u svojoj ponudi ima i jednu prilično jedinstvenu i skupocjenu igračku.

Riječ je o umanjenoj replici Aston Martina iz 60-ih namijenjenoj djeci starijoj od 10 godina i odraslima, a auto je poseban po tome što je opremljen pravim četverocilindričnim motorom od 110 kubika s pogonom na stražnje kotače, trobrzinskim automatskim mjenjačem i maksimalnom brzinom od 74 km/h. Tu su i disk kočnice Brembo, ovjes, podesive papučice, pokazivači smjera, truba...

Naravno, sve to dolazi i uz određenu cijenu. U ovom slučaju ona iznosi 16.500 funti, odnosno oko 150 tisuća kuna.

>> Aston Martin zbog loše prodaje prekida proizvodnju Cygneta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije