Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNI PROPUST

Iznenadne uplate s Googlea: Greškom im sjeo novac na račun, nekima je i ostao

Google Pay payment service
Foto: Sebastian Kahnert/DPA
1/2
12.04.2023.
u 13:01

Google je brzo intervenirao i obavijestio korisnike o pogrešci

Posljednjih dana na internetu se javljaju Google Pay korisnici koji tvrde da su pogreškom dobili novac od Googlea. Korisnici su primali nasumične uplate od 10 do 1000 dolara. Ubrzo se pokazalo da je riječ o pogrešci. Iznenadne uplate bile su rezultat propusta koji je nastao tijekom internih testova Google Paya, piše PC Chip.

Novac je trebao ići zaposlenicima Googlea, no na kraju je završio na računima ljudi koji nisu zaposleni u kompaniji, a korisnici su Google Paya. Google je brzo intervenirao i obavijestio korisnike o tome.

Rečeno im je da je novac uplaćen pogreškom, da je problem riješen i da je novac vraćen gdje je to bilo moguće. Tamo gdje novac nije bilo moguće vratiti, ostao je na računu. Također, čak i ako je netko potrošio novac ili ga prebacio negdje drugdje, Google je odlučio da ga ne tereti, jer ipak je to njihova pogreška.

Video: Neobične mjere u njemačkom gradu: Postavljaju crvene zastavice, objasnili i zašto

Ključne riječi

Komentara 1

PO
popravni
15:23 12.04.2023.

Neče meni 🤨 Meni mogu samo skinuti greškom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije