Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA, ALI POPULARNA

Hit igrica Flappy Bird zarađuje oko 50.000 dolara na dan

aplikacije
06.02.2014.
u 13:53

Aplikacija je dosad skinuta 50 milijuna puta, a na App Storeu je prikupila više od 47.000 recenzija

Besplatna igra za mobilne uređaje Flappy Bird jako je teška, no unatoč tome (ili zbog toga) i vrlo popularna.

Autor igre, vijetnamski developer Dong Nguyen, za The Verge je otkrio kako Flappy Bird u prosjeku zarađuje 50.000 dolara na dan na unutarnjim reklamama. Aplikacija je dosad skinuta 50 milijuna puta, a na App Storeu je prikupila više od 47.000 recenzija.

I dok mnogi developeri mjesecima rade na zaraznim naslovima, Nguyen je svoj hit napravio u nekoliko noći nakon dolaska sa stalnog posla.

- Flappy Bird je tako popularan jer je drugačiji od današnjih igara za mobilne uređaje i jako je dobar za natjecanje s drugima. Ljudi u istoj učionici mogu lako igrati i natjecati se jer je igru jednostavno naučiti, ali trebate vještinu za visok rezultat - rekao je Nguyen.

>> Minecraft za PC i Mac prodan u više od 14 milijuna primjeraka

>> Britanci napravili antipiratsku glazbenu igru za mlade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije