Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

GTA V za PC izlazi 27.1.: Prednaruči već sada i uštedi

GTA V za PC izlazi 27.1.: Prednaruči već sada i uštedi
Foto: Mondo
1/7
PR
Autor
PR članak
13.01.2015.
u 09:53

Doživi brze vožnje i napete akcije uz GTA koji 27.1. izlazi za PC. Prednaruči već sada, uštedi pri narudžbi, a Mondo ti poklanja besplatnu dostavu.

Svi zaljubljenici brzih vožnji i nabrijanih automobila došli su na svoje prije nekoliko mjeseci izlaskom petog nastavka popularnog gamerskog hita Grand Theft Auto za PS4. No, sve žestoke automobilske ture i napete misije od 27. siječnja postat će dostupne i za PC. Novo izdanje obiluje grafičkim i tehničkim novitetima koji će te nanovo oduševiti. Još realniji prikazi gradova, uz fantastične detalje i poboljšanu razlučljivost donijet će novu dimenziju ovoj igri i natjerati te da sam istražuješ što sve nudi novi nastavak.

Besplatna dostava i super uštede uz prednarudžbu

Mondo ti nudi posebnu priliku. Napravi svoju prednarudžbu GTA V za PC već sada, ostvari odličan popust i naruči po promotivnoj cijeni od 429,99 kn. Uz to, Mondo ti poklanja i besplatnu dostavu

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno 26. siječnja. Dostava kreće na dan izlaska igre. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni od 469,99 kn.

Pljačke i akcijske potjere u glavnom fokusu

Radnja je smještena u Los Santos, a u radnju se upliću tri kriminalca koji nakon što polako ostaju bez opcija, planiraju i na sve načine pokušavaju povećati svoje šanse za uspjeh. Franklin je ulični muljator u potrazi za pravim prilikama i ozbiljnim novcem, Michael je profesionalni bivši robijaš čije je umirovljenje puno manje posipano ružama nego li se nadao, a Trevor nasilni manijak vođen šansom za pravi zgoditak. Fokus radnje i dalje je na pljačkama i akcijskoj potjeri za novcem, no ovoga puta postoji bezbroj mogućnosti za trošenje prljavog novca: kupujte luksuzne kuće, automobile i vozila, tvrtke. Najveća novost jest što prvi puta nakon originalnog GTA iz 1997. godine, u ovom petom dijelu, igrač ponovo preuzima kontrolu nad više likova. Lako je prebaciti se s jedne radnje i lika na drugu za vrijeme ne igranja misije. Ako odaberete multiplayer način igre, u mogućnosti ste formirati vlastite ekipe ili se pridružiti već postojećima.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?