FOTO 'Ove nisu za staviti na stol': Testirali smo napolitanke, znamo koje bismo kupili
Preslatko, premalo slatko... Hrskavo, gumenasto... Neke napolitanke na našem testu podijelile su mišljenja. Evo koje bismo kupili, a koje koristili samo kad je kriza...
Komentari 11
Iako osovno nisu moj izbor, ali ne staviti Jadro je totalni fulanac 👎
Jadro?
oduvijek su Kraš najbolje
Jadro nije tu, a ocjena im je 🤮 preslatke. Kraš hoćeš-nećeš, jedine valjaju.
Sve skoro imaju sličan omjer šečera i kakaa, neke poznate marke imaju više E- pojačivaća, aditiva i to je to
Kraš narančasta cigla 900gr. su najbolje. Zanimljivo iste takve kraševe, ali manje pakiranje mi nisu toliko dobre. Pogotovo ne one skuplje što su se nekad prodavale u kutiji.
Jako volim napolitanke i probao sam sve ove ovdje naprojana. Definitivno najbolje Kraševe. Niti jedne ne smiju biti na vlazi. Kada ih se otvori, mora ih se pojesti. Jako brzo nakupe vlagu na sebe pa počinju biti gumenaste. Ali naj od naj su Kraševe čokoladne napolitanke. Nestle su joj blizu, ali nedovoljno. No sve napolitanke imaju nešto zajedničko. Nakon proizvodnje, treba ih se što prije konzumirat, najkasnije nakon 3 mjeseca. Možda sam trebao napisati 2. Kasnije postaju tvrđe i žilavije i jako se gubi okus.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Današnje KRAŠ-eve nisu dorasle nekadašnjim iako su najbolje od svih testiranih. Na ostalima se štedi na čokoladi, ubacuje se šećer, vjerojatno pojačivaći okusa (aditivi).