danas otvoren sajam

FOTO Noviteti u Detroitu: Corvette Stingray, Mercedes CLA...

detroit,mercedes cla,corvette stingray (1)
Reuters/PIXSELL
14.01.2013.
u 21:22

Među novitetima su i Jeep Grand Cherokee, BMW 6 Gran Coupe, VW Touran Cross Blue...

Danas je u Detroitu, prijestolnici američke autoindustrije, otvoren još jedan Sjevernoamerički međunarodni auto-sajam (NAIAS), a prvi dan obilježila je najnovija inačica američke sportske ikone - Corvette Stingray. Novi model ima 450 konjskih snaga, do stotke ubrzava za manje od 4 sekunde, a unatoč superautomobilskim performansama očekuje se da će imati najmanju potrošnju od svih Corvetta dosad, manju i od 26 mpg aktualnog modela.

Europske će čitatelje sigurno više zanimati Mercedesov novitet - nova klasa četverovratnih coupea imena CLA. Riječ je o manjoj verziji CLS-a utemeljenoj na Concept Style Coupeu predstavljenom godinu prije. Od limuzinske verzije C-klase dulji je 39 milimetara i niži 10. S 0,23Cd za standardnu i 0,22Cd za inačicu BlueEfficiency, u Mercedesu tvrde da je riječ o najaerodinamičnijem autu u serijskoj proizvodnji. Osim CLA Mercedes je predstavio i obnovljenu E-klasu, o kojoj smo već pisali.

Među novitetima su i Jeep Grand Cherokee, BMW 6 Gran Coupe, VW Touran Cross Blue...

>> FOTO Kolekcija 2013. - koji nas noviteti očekuju u ovoj godini

Komentara 1

JO
josmalopanestalo
22:03 15.01.2013.

sad tek vidim koliki izbor imam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije