Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDIZAJN KOMPAKTA

Ford Focus dobio je novu, 'astonmartinovsku' masku

Ford Focus
Foto: Ford
1/16
24.02.2014.
u 17:48

Novi Focus bit će predstavljen idući tjedan na auto-salonu u Ženevi

Ford Focus dobio je redizajn, a posebno se ističe prednji dio koji sada ima novu korporativnu masku, već viđenu na Fiesti, a koja, kako su već primijetili mnogi, dosta podsjeća na onu Aston Martina, inače tvrtke u Fordovu vlasništvu.

Osim maske promijenjena su i svjetla i odbojnici, a u unutrašnjosti kontrolna ploča te novi informacijski i zabavni sustav SYNC 2 koji uključuje dodirni zaslon od 8 inča i mogućnost kontrole glasom.

Promjene dolaze i ispod lima. Focus će tako dobiti i dva nova 1,5 litrena motora - benzinac EcoBoost i dizelaš TDCi, kojima je, kako tvrde u Fordu, potrošnja smanjena do 19 posto. Modifikacije ovjesa navodno su rezultirale boljom upravljivošću i osjećajem veće povezanosti s cestom. Tu je i hands-free tehnologija koja pomaže vozačima u parkiranju unazad.

Novi Focus bit će predstavljen idući tjedan na auto-salonu u Ženevi.

>> Ford Fiesta ponovno najprodavanija u Europi

>> Ford Edge - koncept luksuznog SUV-a za Europu

Foto: Ford

Foto: Ford

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije