Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA AUTO SHOW

Ford Edge - koncept luksuznog SUV-a za Europu

ford edge
Ford
27.11.2013.
u 15:45

Uz Edge, novu Kugu i novi EcoSport, Ford će ponuditi sveobuhvatnu paletu redizajniranih SUV modela

Ford je u L.A.-u predstavio koncept Edge. Već popularan u SAD-u i na drugim tržištima, Edge će biti prvi veliki luksuzni SUV za Europu, jedno od 25 globalnih vozila za koja je Ford prošle godine potvrdio da će biti u prodaji u Europi do 2017.

Uz Edge, novu Kugu i novi EcoSport, Ford će ponuditi sveobuhvatnu paletu redizajniranih SUV modela. Inovacije su Fully Assisted Parking Aid, prototipna tehnologija koja omogućava vozačima da parkiraju svoja vozila pritiskom gumba ili pomoću daljinskog upravljača, kao i sustave za automatsko kočenje ili skretanje u slučaju opasnosti.

>> Najveće marke automobila pokazale novitete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije