Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREŠKA NA SOFTVERU

Facebook zbog buga razotkrio 6 milijuna email-adresa korisnika

facebook
Petar Glebov/PIXSELL
22.06.2013.
u 13:40

Iz Facebooka javljaju da je usluga deaktivirana te da nemaju dokaza da je greška u sustavu zloupotrebljena

Facebook je zbog greške na softveru slučajno podijelio šest milijuna email-adresa i telefonskih brojeva svojih korisnika, izvijestila je ta društvena mreža u petak.

Kako piše Mashable, greška je uzrokovana kombinacijom dvije Facebookove funkcije - \"Ljudi koje možda znate\", koja korisnicima nudi prijedloge za prijatelje na temelju popisa kontakata ostalih korisnika, i \"Skinite svoje informacije\", koja korisnicima omogućuje skidanje arhive sa svoje vremenske crte. Kada su neki korisnici skinuti svoju arhivu pomoću potonje funkcije, ta je arhiva sadržavala i informacije korisnika koji im nisu prijatelji niti su primili zahtjev za prijateljstvo, ali ih je Facebook predložio kao prijatelje.

Iz Facebooka javljaju da je usluga deaktivirana te da nemaju dokaza da je greška u sustavu zloupotrebljena. Svi korisnici koji su ugroženi greškom bit će obaviješteni putem elektroničke pošte.

>> Korisnici Facebooka budite oprezni! Hara novi virus!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije