Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN I TAJANA:

'Drago nam je što je Microsoft prepoznao vrijednost našeg projekta'

Ivan i Tajana Milanović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
09.04.2014.
u 18:36

Tajana i Ivan Milanović razvili su softversko rješenje za hotele

Sinoć su proglašeni, a danas u podne u sklopu konferencije WinDays14 i predstavljeni pobjednici Microsoftova natječaja Software StartUp Academy. Riječ je Tajani i Ivanu Milanoviću, mladom bračnom paru iz Osijeka, koji su osmislili softversko rješenje za hotele Guest Request, za što su nagrađeni s 40.000 kuna.

- Izuzetno nam je drago što je Microsoft prepoznao vrijednost našeg projekta i još smo uvijek pod dojmom pobjede, s obzirom na to da je konkurencija zaista bila jaka. Svojim rješenjem želimo poboljšati uslugu unutar hotela te se nadamo kako će i hoteli prepoznati ovaj naš sustav Guest Request kao kvalitetan i koristan te ga implementirati u svoje poslovanje - rekli su pobjednici.

Milanovići su bili najbolji od pet finalista, koliko ih je odabrano 14. ožujka između 15 koji su predali završnu dokumentaciju.

- Čestitam svim timovima koji su sudjelovali u Software StartUp Academy natječaju i predstavili svoje ideje. Ove godine je kvaliteta izvedbe bila nešto bolja nego prošle jer i sama akademije je startup projekt koji se svake godine dorađuje. Posebne čestitke, naravno, pobjedničkom timu - izjavio je Draško Ivanišević, direktor Odjela za promociju razvojne platforme i poslovnih rješenja u Microsoftu. 

>> 'Hrvatska je zemlja koja ima veliku budućnost u IT sektoru'

>> Na otvaranju WinDaysa nazdravili Windowsu XP koji odlazi u povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije