Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA

Donirajte svoje 'izgubljene stranice' GSS-u

GSS
Brlog
24.03.2014.
u 11:30

Cilj kampanje je podsjetiti javnost na rad i rezultate Hrvatske gorske službe spašavanja

Digitalna agencija Brlog, dio grupe Bruketa&Žinić, pokrenula je zanimljivu kampanju "Izgubljena stranica" s ciljem promoviranja rada Hrvatske gorske službe spašavanja. Brlog želi potaknuti vlasnike internetskih stranica u Hrvatskoj da svoje "izgubljene stranice", to jest one na kojima piše "Error 404", doniraju GSS-u.

Ovako je to u priopćenju objasnio kreativni direktor Brloga Tonči Klarić:

"Svi smo se bar jednom izgubili na internetu, ali to ne predstavlja nikakvu paniku u usporedbi sa situacijom kad se izgubimo u krševitim planinama ili gustoj šumi. Ovom mini kampanjom želimo podsjetiti na bezuvjetnu predanost i dobru volju onih koji nam pritom uskaču u pomoć. GSS je organizacija vrijedna divljenja, pa smo htjeli podsjetiti javnost na njihov odličan rad i rezultate. Sve to, uz budžet od 0 kn."

Uključivanje u kampanju je vrlo jednostavno. Potrebno je na postojeću izgubljenu stranicu ubaciti ovu liniju koda prije taga </body>:

<script src="http://www.gss.hr/gss_404/lost_404.js"></script>

Na stranici se se potom pojaviti vizual koji će podsjećati "izgubljene" da u sličnim situacijama u realnom svijetu mogu računati na GSS.

>> GSS-ovci spašavali konje iz poplavljenog Odranskog polja

Komentara 1

KO
kostanj
18:41 24.03.2014.

Ne na izgubljenu stranicu, nego na stranicu koju server prikazuje kad ustanovi da zatražena stranica ne postoji. Velika je razlika :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije