Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOBEST

Corsi u Zagrebu dodijeljena nagrada 'The Best Buy Car of Europe in 2015'

Opel corsa
Foto: Autobest
1/2
20.02.2015.
u 12:20

Dodjela nagrade Autobest po prvi je puta od svog osnutka 2000. godine održana u Hrvatskoj

Hrvatski novinari nisu jedini kojima se sviđa peta generacija Opel Corse. Automobil koji je u prosincu proglašen HR autom 2015. godine sada je dobio i prestižnu Autobestovu titulu "The Best Buy Car of Europe in 2015".

Dodjela nagrade Autobest po prvi je puta od svog osnutka 2000. godine održana u Hrvatskoj, u zagrebačkom hotelu Sheraton. Corsa je ovogodišnjom nagradom, koju joj je dodijelio žiri sastavljen od novinarskih predstavnika iz 15 zemalja, postala prvi auto u povijesti Autobesta čije su dvije generacije zaredom osvojile tu nagradu. Naime, prethodna, četvrta generacija Corse bila je okrunjena nagradom Autobest 2007.

- Nova generacija Corse napravila je značajan iskorak u odnosu na model koji je osvojio Autobest nagradu prije sedam godina. Od dizajna do briljantnog korištenja suvremenih tehnologija Corsa nudi proizvod okrenut prema kupcu što će zasigurno rezultirati povećanjem ionako impresivnih prodajnih rezultata prethodne generacije - rekao je Dan Vardie, osnivač i direktor nagrade Autobest.

>> Razotkrili smo adute nove Corse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije