Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP GEAR LIVE

Clarkson: Ne znam što ćemo izvoditi u Hrvatskoj, no bit će posebno

Jeremy Clarkson
Foto: DARREN FLETCHER/News Syndication/PIXSELL
12.05.2014.
u 12:58

Ono što možemo obećati divovske su eksplozije, zastrašujući kaskaderski podvizi i veličanstveni line up nevjerojatno skupih automobila, najavio je Jezza

Dan kada će se spektakularni Top Gear Live održati u Zagrebu sve je bliži. Na Facebook stranici showa objavljena je i izjava poznatog voditelja emisije Jeremyja Clarksona o tome što gledatelji mogu očekivati 3. srpnja u Areni.

"Napokon dovodimo svoj live show u Hrvatsku! Uistinu ne znam što ćemo sve tamo izvoditi, ali garantiram da će biti posebno. Ono što možemo obećati divovske su eksplozije, zastrašujući kaskaderski podvizi i veličanstveni line up nevjerojatno skupih automobila... Da ne spominjem uobičajene 'zaj...ncije', sudare i naše svađe", poručio je popularni Jezza.

 

Za Top Gear Liveom u Hrvatskoj očito vlada veliki interes. Više od 700 ulaznica planulo je već u prvom satu prodaje, i to po cijeni od 330 do 790 kuna za donji dio tribine, 240 i 290 kuna za gornji, te 950 kuna za mjesto u loži.

>> U prvom satu prodaje planulo preko 700 ulaznica za Top Gear Live

Komentara 4

Avatar softmoby
softmoby
15:19 12.05.2014.

pa mogli bi probati Rimčev Concept One pa da vidite kaj je auto !!!

LI
liliZG
13:32 13.05.2014.

700 ulaznica, a koliko ono Arena prima ljudi,.....valjda više od 700.

DU
Deleted user
14:52 12.05.2014.

možete odmah na priredbi sazvati i sdp kongres jer jedino ti ljudi vas gledaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije