Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZNI SUV

Cadillac predstavio četvrtu generaciju Escaladea

cadillac escalade (1)
Foto: Cadillac
1/8
09.10.2013.
u 17:58

Američki div dolazi s pogonom na dva ili četiri kotača i novim 6,2-litrenim V-8 motorom od 420 konjskih snaga

Cadillac je predstavio novu, četvrtu generaciju Escaladea, luksuznog SUV-a koji unatoč novom dizajnu ostaje prepoznatljiv. Riječ je svakako o automobilu (ako ga se uopće tako može nazvati) koji nije za svakog - ako ste samozatajni i ne volite privlačiti pozornost, potražite nešto drugo.

Američki div dolazi s pogonom na dva ili četiri kotača i novim 6,2-litrenim V-8 motorom od 420 konjskih snaga koji je snažniji i učinkovitiji od dosadašnjih modela. Escalade je opremljen i sustavom Magnetic Ride Control, za koji u Cadillacu tvrde da je najbrže reagirajući ovjes na svijetu.

Osim standardne, kupci će moći odabrati i produženu karoserijsku izvedbu sa 355 milimetara duljim međuosovinskim razmakom i oko 508 milimetara većom ukupnom dužinom, čime se osigurava više mjesta za putnike na trećem redu sjedala, a prtljažni prostor povećava za 60 posto.

Unutrašnjost je još luksuznija i tehnološki naprednija nego prije. Escalade je tako opremljen sustavom za spajanje i nadzor CUE u čijem je središtu na dodir osjetljiv ekran od 8 inča.

Proizvodnja počinje idućeg proljeća u Arlingtonu u Teksasu, a cijene zasad nisu poznate.

>> Rolls-Royce razmišlja o predstavljanju vlastitog SUV-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije