Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NASTAVAK

Autoclick: Nova Honda Civic sa štedljivim motorom

Sandra Bullock
Foto: Reuters
1/5
29.07.2013.
u 16:00

Nova generacija japanskog kompakta donekle je zadržala filozofiju prošle, koja je težila futurističkom dizajnu

U novom nastavku predstavljamo drugi Hondin dizelaš, i to u obliku redizajniranog hatch-a Civica. Kada se prije desetak godina pojavio na tržištu bilo je jasno da je smjer kojem se teži okrenut futurističkom dizajnu. U novoj hatch verziji filozofija je donekle ista, samo je dodatno podebljana za Hondu svetogrdnim dizelskim motorom koji se zapravo sasvim dobro uklopio. U međuvremenu je od naše produkcije do ulaska u EU cijena vozila pala na trošarinama oko 13.000 kn pa smo dužni navesti i taj podatak.

U ovom smo nastavku također Captivom prošli kroz Fužine, naj razvikanije mjesto u Gorskom kotaru. Za sljedeći nastavak pripremamo novi Clio TCe čime završavamo sagu o novom Cliju te Citroen C3 Picasso.

>> Ostale nastavke magazina Autoclick možete pogledati ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije