Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valkyrie

Aston Martin će 3D-skenirati tijela vozača da im napravi sjedala

Aston Martin Valkyrie
Foto: aston martin
1/3
25.05.2017.
u 16:30

Aston Martin Valkyre trebao bi biti predstavljen 2019. godine

Aston Martin ima zanimljivo rješenje za svoj hiperautomobil Valkyrie, koji radi u suradnji s Red Bullom.

Kako bi vlasnicima ponudio vrhunski osjećaj za upravljačem, tvrtka će trodimenzionalno skenirati njihova tijela te na temelju toga izraditi vozačko sjedalo, prenosi CNBC.

- Nismo usredotočeni na najveću brzinu. Usredotočeni smo na to koliko je automobil dinamičan. Kao i u Formuli 1, pobjednički automobil je onaj koji najbrže koči, najbrže ide kroz zavoj i najbrže ubrzava. Ne nužno onaj s najvišom brzinom - komentirao je Patrik Nilsson, Aston Martinov predsjednik za azijsko-tihooceansku regiju.

Valkyrie bi trebao biti predstavljen 2019. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije