Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratne godine

Aplikacija 'Gdje si bio '91?' širi se društvenim mrežama

aplikacija
Foto: Screenshot
16.01.2015.
u 13:59

Od korisnika se traži samo da upiše svoje ime i prezime i onda klikne na kvadratić na koje piše „Gdje si bio?“

Među bezbroj raznih Internet aplikacija od nedavno korisnici interneta mogu pronaći i onu pod nazivom 'Gdje si bio '91?' Radi se o šaljivoj aplikaciji koja je kreirana nakon sve češćeg postavljanja pitanja gdje je tko bio tijekom ratnih godina, a prije svega 1991. godine.

Od korisnika se traži samo da upiše svoje ime i prezime i onda klikne na kvadratić na koje piše „Gdje si bio?“. Odmah potom aplikacije će dati šaljiv odgovor gdje ste bili kao i što ste radili tijekom 1991. godine. Aplikacija se veoma brzo raširila internetom, a može je se pronaći i na Facebooku. Zainteresirani građani koji žele provjeriti rad aplikacije, ali i saznati gdje su oni bili 1991. istu mogu pronaći na adresi:  http://gdjesibio91.tk/

>> Novi Google Translate automatski detektira jezik i prevodi pomoću kamere

Komentara 3

U1
ursus_1212
19:48 16.01.2015.

možda je smješno ali je bitno. Grijeh je i ne činjenje. Ja znam gdje je bio Sanader, Milanović, Baldasar, Stazić, i ostalu dezerteri.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
03:02 17.01.2015.

Super. Parkirano na turskoj stranici (.tk).Bravo večernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije