Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.06.2011. u 12:00

Neke stranke u saborskim prostorijama na zidovima drže fotografije Mirka Norca i Branimira Glavaša

Luka Bebić, predsjednik Sabora, gostujući na Hrvatskom radiju, komentirao je najave da će se iz saborskih ureda ukloniti slike osuđenih za ratne zločine. Neke stranke u saborskim prostorijama na zidovima drže fotografije Mirka Norca i Branimira Glavaša, potvrdio je Bebić i najavio da će se to pitanje naći na jednoj od sjednica predsjedništva Sabora jer su presude postale pravomoćne. Bebić je toliko ažuran da je u međuvremenu Mirko Norac odslužio dvije trećine kazne i već čeka izlazak iz zatvora.

Hrvatski poučak

Što veća uprava – sporije 
do rješenja

Dragan Kovačević, gospodarski strateg HNS-a, kaže da stranci misle da nemamo dovoljno ljudi u javnoj upravi jer za svako rješenje treba minimalno šest mjeseci. Da je više ljudi, čekalo bi se i dulje.

Ostvaren ideal

Ne rade i primaju plaću pa opet jamraju

Joško Franić, šef Sindikata metalaca Hrvatske u Brodosplitu, nezadovoljan je što radnici u škveru primaju plaću iako ne rade. Na konferenciji za novinare je rekao: „Želimo samo ustavno pravo na rad, a ne da samo dobivamo plaću.“ Franić ne shvaća da je u splitskom brodogradilištu ostvaren ideal mnogih naraštaja da se ništa ne radi, a da plaća stiže svaki mjesec jer je to državi jeftinije nego da gradi brodove s gubitkom.

Loša prognoza

Meteorolog Čačić nije vidio maglu u blagajni DHMZ

Ivan Čačić, ravnatelj Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), našao se neočekivano na stranicama novina i portala nakon što je u zavodu nestalo pola milijuna kuna. Policija je utvrdila da je iz kase uzajamne pomoći u DHMZ netragom nestalo 555.790 kuna, a meteorolozi iz zavoda za aferu okrivljuju svoju blagajnicu. Radnici DHMZ-a tako su se suočili s gubitkom vlastitog novca koji su uplaćivali u zajedničku kasu, a ravnatelj Čačić se suočio s nepredviđenim financijskim skandalom. Iskusni sinoptičar navikao je prognozirati munje i gromove, ali nije predvidio da će njegova blagajnica zamagliti pola milijuna kuna.

 

 

Komentara 16

MO
mozel
13:22 08.06.2011.

6 cuda jugoslavenskog socijalizma. 1 ) Svi uposljeni niko nista ne radi ? 2) Niko nista ne radi a svi primaju placu ? 3 )Svi primaju placu a za nju nemogu nista kupiti ? 4) Za nju nista nemogu kupititi a svi imaju sve.? 5) Svi imaju sve a svi nezadovoljni ß 6) Svi nezadovoljni opet za iste glasuju ?

OB
-obrisani-
13:34 08.06.2011.

zar u norcevoj presudi koju sam neki dan rocitao nije osudjen za neposredno ubistvo tri starice i pljacku, da ne dubim i sirim za medacki dzep i sta se desavalo....al je tri babe svojom rukom likvidirao i potom ih mrtve opljackao.....

Avatar seneka
seneka
13:04 08.06.2011.

Šta se Norcove slike tiče,neka ostane tamo gdje je,jer je osuđen nevin na pravdi boga,a uskoro izlazi pa nema smisla dizati nepotrebnu frku,skidati pa opet stavljati... Što se magle u DHMZ tiče ,to je u redu i u skladu sa pozitivnim poslovanjima (HEP). Što se tiče onih koji tamo njamraju,njamraju zato da se netko ne sjeti da moraju vratiti,oni imaju alibi da su njamrali. A dokad će taj Bebić prdit u saboru-do 100 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?