Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počeo prepoznavati lica

'Schumacher zaplakao na glasove djece i supruge'

schumacher
Foto: Jens Buettner/DPA/Pixsell
03.01.2015.
u 13:15

- Sve to pokazuje da osjeća emocije. To je znak da njegov mozak radi, da je živ i da razumije, navodi talijanski novinar.

Višestruki prvak Formule 1, Michael Schumacher, prije godinu dana doživio je nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Nakon liječenja u Francuskoj i Švicarskoj, sada je na kućnoj njezi, a njegovo stanje i dalje je vrlo ozbiljno.

Giorgio Terruzi novinar Corriere della Serra otkrio je nove detalje o automobilističkom prvaku kojem je danas 46. rođendan.

- Schumacher plače. Nekada čak i misteriozno. Plače kada čuje glasove svoje djece, kada čuje glas svoje žene, ili kada čuje svoje pse. U tišini sobe u kojoj je smješten - suza se sliva niz njegovo upijeno lice na svaki zvuk koji mu je poznat. U svemu ovome možemo vidjeti život, smješten u toj suzi. Baš tu je snaga čovjeka koji je ganut, i koji nas je sve dirnuo. Imamo njegove suze, njegovi osjećaji su očiti - napisao je Terruzi.

Dodao je kako Schumacher, dok su mu oči otvorene, često gleda 'u prazninu' te da u posljednje vrijeme prepoznaje lica članova svoje obitelji, ali da ne može komunicirati s njima.

- Sve to pokazuje da osjeća emocije. To je znak da njegov mozak radi, da je živ i da razumije, unatoč tome što je zatvorenik u nepokretnom tijelu - naveo je Terruzi.

>>'Schumacher je paraliziran i u kolicima te ne može govoriti'

Ključne riječi

Komentara 15

DO
domazl
13:58 03.01.2015.

Schumi, sretna Ti 2015. godina! Želim Ti ozdravljenje. Ovo je najvažniji krug u Tvom životu, i želim Ti apsolutnu pobjedu!!!!

DU
Deleted user
13:43 03.01.2015.

Kako mi ga zao,imat onakvu karijeru pa ovako završit :( Nadam se da bude bolje

Avatar ВеселинКубурићКанџија
ВеселинКубурићКанџија
13:57 03.01.2015.

Sad da je vest o Lepoj Breni bilo bi 50 komentara, i posle se zale da im pustaju samo vesti iz regiona. Drzi se Sumi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije