Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornica obitelji:

'Schumacher nije ovdje s nama, moramo prihvatiti činjenice'

Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
17.02.2016.
u 09:40

Treba mu potpora i strpljenje kako bi jednog dana ponovno mogao biti s nama – rekla je Kehm.

Informacije o Michaelu Schumacheru koji se u svom domu u Švicarskoj oporavlja od teške nesreće doživljene na skijanju u prosincu 2013. godine i dalje cure na kapaljku. Nedavno je Luca di Montezemolo, bivši predsjednik Ferrarija, kratko izjavio kako vijesti o zdravstvenom stanju bivšeg prvaka nisu baš dobre.

– Baš je čudan život. Bio je fantastičan vozač, a u formuli 1 samo je jednom doživio nezgodu... – kazao je Di Montezemolo, ne želeći otkriti detalje.

A pokoju novu informaciju iznijela je i glasnogovornica obitelji, Sabine Kehm

– Michael nije ovdje s nama i naravno da nam nedostaje. Svi znamo što se dogodilo i ne možemo utjecati na sudbinu. Moramo prihvatiti činjenice i nadati se da će sve biti u redu. Treba mu potpora i strpljenje kako bi jednog dana ponovno mogao biti s nama – rekla je Kehm. 

>>Dvije godine od nesreće: Schumacher se još uvijek bori, samo obitelj zna stvarno stanje

Komentara 2

DH
dalibor.hren
10:06 17.02.2016.

Jako teško i žalosno. Upitno je da li se Schumi oporavlja ili, na žalost, samo vegetira!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije