Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik momčadi

Marchionne: Vettel je veći 'ferrarista' od Alonsa

Sebastien Vettel
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.12.2015.
u 10:19

“On je sigurno dečko koji je pokazao veliku sposobnost u radu za momčad. Mislim da je to krucijalno za rast ekipe, njenog morala i zajedništva"

Ferrarijev predsjednik Sergio Marchionne je na nedavnoj, tradicionalnoj konferenciji za novinare uoči Božića, pohvalio svog vozača Sebastiana Vettela kojeg smatra velikim timskim igračem. Ne samo to, Talijan vjeruje da je Nijemac veći ‘Ferrarista’ nego što je to Fernando Alonso ikada bio u svojih pet godina provedenih u momčadi iz Maranella, piše gp1.hr.

“Vettel je fantastičan. Prošle subote je ovdje u Maranellu imao govor pred naših 1200 ljudi na talijanskom. Bilo je nevjerojatno. Već na početku svoje pustolovine u Maranellu je bio veći ‘Ferrarista’ nego što je Alonso bio nakon pet godina s momčadi. On je veliki poticaj za nas”, rekao je Marchionne.

Međutim, bivši predsjednik Luca di Montezemolo smatra da takvi komentari nisu bili u redu jer ne uzimaju u obzir izazove s kojima se Alonso suočio u Maranellu.

“Alonso bi bio veći Ferrarista da je Ferrari 2010. osvojio svjetsko prvenstvo koje je bilo lakše dobiti nego izgubiti. A ako u posljednjoj utrci sezone dva puta izgubite svjetsko prvenstvo, onda ove stvari treba shvatiti”, rekao je Luca.

Bivši predsjednik je ipak pohvalio Vettela koji se odlično snašao u novoj momčadi te u njoj ostvario odlične rezultate.

“On je sigurno dečko koji je pokazao veliku sposobnost u radu za momčad. Mislim da je to krucijalno za rast ekipe, njenog morala i zajedništva. Međutim, on to ne treba činiti riječima, već činjenicama, poput Michaela.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije