Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Bivši šef Ferrarija: Imam informacije o Scumacheru. Nažalost, nisu dobre...

schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
04.02.2016.
u 18:40

– Baš je čudan život. Bio je fantastičan vozač, a u formuli 1 samo je jednom doživio nezgodu...

Michael Schumacher i dalje se oporavlja od teške nesreće koju je doživio na skijanju još u prosincu 2013. godine. Jedno vrijeme je bio u indiciranoj komi, podvrgnut je raznim operacijama, a trenutačno se nalazi na rehabilitaciji u svom domu u Švicarskoj. 

Njegova obitelji troši golemi novac kako bi mu priskrbila najbolje medicinsko osoblje, u nadi da će se oporaviti. Informacije o njegovu stanju baš ne dolaze u javnost, cure na kapaljku, a nešto malo otkrio je Luca di Montezemolo, bivši predsjednik Ferrarija.

– Imam informacije o Schumacherovu stanju. Nažalost, one baš i nisu dobre – rekao je Di Montezemolo, ne želeći otkriti detalje. Samo je još dodao da je život čudan.

– Baš je čudan život. Bio je fantastičan vozač, a u formuli 1 samo je jednom doživio nezgodu...

>>Dvije godine od nesreće: Schumacher se još uvijek bori, samo obitelj zna stvarno stanje

>>Lijepe vijesti pred Božić! Michael Schumacher samostalno diše i otvara oči

Komentara 3

KI
killthesnake
21:21 05.02.2016.

Članak samo da se nešto napiše , kakav oporavak ? Da se radi o oporavku nebi držali u tajnosti njegovo realno stanje , istina je da se nece nikada oporaviti !

IT
i-tomic
23:43 04.02.2016.

Ha

Avatar Pinokio
Pinokio
20:52 04.02.2016.

Dobar clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije